Andre blogger

Jeg leser også andre blogger. Det er noe jeg bryr meg om, og da spesielt blogger fra folk jeg liker. Det er et sted som heter Sjøgata 12 som har en blogg. Jeg liker mat, og da spesielt god mat. Det er likevel beundringsverdig av et sted jeg liker på grunn av sin gode mat, og som også har en blogg, å montere et så lekkert badekar på personaltoalettet. Historien finner du i dette inlegg.

Restaurant
Det nærmeste jeg har vært til å jobbe i en restaurant er da jeg og Pabben startet en liten lukekiosk på Svaland som heter Kebab på Svaland. Det nærmeste vi kom dette baderomsmøblementet der var et hull i veibanen som veivesenet brukte over et år på å fylle igjen. Det som begynte som et uskyldig fuglebad vokste seg etter hvert så dypt at det var i stand til å svelge en middels størrelse hest med rytter. Da vegvesenet til slutt kom til redning ble et gebiss og en gåstol funnet på ca to meters dybde.

Savnet
Det snodige med det hele var den savnede eier av gebiss og gåstol. Det ble nemlig aldri funnet noen som savnet gebiss og gåstol. Det ble heller aldri funnet noen som savnet vedkommende som aldri ble funnet, og som foråpentligvis var i levende live og savnet sitt gebiss og gåstol. Hadde gebisset og gåstolen bare bestemt seg for å forlate sin eier og spasere rundt av seg selv og falle ned i et gigantisk hull i veien?

Av frykt for å finne mer uforståelige gjennstander ble hullet raskt fylt igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *