Bil to

Dette er verdens beste bil i verden, sa skurken. Jaså, sa jeg, og kjøpte to stykker. Den andre gav jeg i gave til noen andre, som parkerte den pent på en hylle sammen med alt annet han ikke trenger. Det var ikke sant at det var verdens beste bil i verden, noe som strengt tatt var reflektert i prisen. Dette tar jeg selvkritikk for. Det var en firehjulsdreven banebil med slicksdekk og 540 motor og 7,2 volts batteri. Kledelig blått Mazda 6 karosseri var inkludert, og rødt karosseri til min venn som aldri ba om en firehjulsdreven, fjernstyrt banebil med Mazda 6 karosseri malt rødt, og nevnte det heller aldri senere.

Det var kanskje fordi han mente det var vondt for meg at den eneste gangen vi kjørte sammen, det var etter jeg hadde funnet det riktig å montere en enorm motor i den skrøpelige bilen, traff jeg en dreneringsrist i full fart. Den skrøpelige bilen med enorm motor gikk fort, det var begge enige i, men i et brøkdels sekund demonterte den seg selv i små deler. Du forstår, om en masse er i bevegelse bærer den på kinetisk energi. Og når understellet stopper brått i en dreneringsrist, forsøker likevel alle påmonterte deler å fortsette viderem hvilket som er en bekymringsfull interessekonflikt.

Huff
Til og med den enorme motoren fant det for godt å dele seg i to, noe som ikke var planlagt fra produsenten sin side. Til illustrasjon av situasjonen kan du se denne youtube-filmen med stygg musikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *