Velkommen til bloggen min!

Den har fått egennavn: Micromonsters. Micromonsters er oppkalt etter nettsiden som solgte Rc-utstyr med samme navn, hvor talløse bærearmer, motorregulatorer, batterier og andre løsdeler ble inkjøpt i perioden jeg kaller Den Gylne Sommer. Også med egennavn. Jeg liker egennavn. Men jeg blogger nk også om andre ting jeg liker!

Det er mye mer du også skal få vite, men en ting først. Du som leser er en smugtitter. Det betyr ikke at du skal dra hjem og skamme deg. Det betyr bare at jeg kommer til å skrive alt innhold på denne bloggen som en enveis dialog til min venn, egennavnet; Micromonsters. Slik er jeg bare.

Så fra dette innlegget av er det bare meg og Micromonsters, min venn, flertallet. Har du sett dette? Et flertall. Entallflertall. Uansett artige språklige krumspring. Bli med i denne dialogen, om du ønsker. Hvos du kommenterer noe, blir du med i dialogen. Det vil si, om Micromonsters ønsker dette. Høres dette rart ut? Bare vent. Det kan bli verre.

Jeg ønsker å begynne med å fortelle om noen gamle prosjekter jeg har gjennomført. Jeg har en hang til radiostyring på alle ting. La oss se hvordan det har gått.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *