VG

Det må bare sies at dagen slett ikke er den samme uten VG. Den er bare ikke det. Kanskje er det et slitt liksom-klokt utsagn skapt av en reklamebransje som ikke kunne finne noe bedre og si om avisen som er en av Norges best solgte avis. Likevel er jeg helt avhengig, og jeg samler på hvert eksemplar i et fuktsikkert rom i kjelleren i påvente av en enorm verdigevinst med god aldring. Hvert eksemplar er ukrøllet og strøkent lagt i en stor stabel. I dag tellet jeg 478 eksemplarer i avisloggen, og når vi snakker om 478-gangen, vil bare en liten verdiøkning gi en enorm uttelling.

Troverdig
Ikke bare er VG en av Norges mest solgte, den er også troverdig. Det er ikke verst i en verden som forsøker å loppe deg for penger ved å ta mest mulig og gi minst. Akkurat den skurken Jens som får deg til å tro at du kjøper verdens beste bil i verden, men så demonterer den seg selv i løpet av et brøkdels sekund i møte med en dreneringskum og etterlater undertegnede med en haug dyre deler og lang nese. Husk at E-bayaen satt fyr på seg selv i selvforaktelse over å bruke opp to 7,2 volts, 4500 mAmpere batteripakker uten å egentlig imponere. Og til den prisen.

VG derimot
Oser av lesevennlig, faktabaserte spekulasjoner uten like, og den prisen den koster fordelt på tiden det tar å lese alle dens velfylte sider fra første overskrift til siste punktum, gjør den til et fritidskonsum av store dimensjoner og til en minimum av kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *